top of page
L 19.png
1E4CA098-CA65-4A0A-85A1-1582D644E3DB.jpeg

Wat tof dat je meer over mij wilt weten, ik vertel je alles (nou ja,
bijna alles) ... 

My story

Anchor 1

Hi, ik ben Melisa

Wat doe je als je een grote verantwoordelijkheid voelt om woorden door je heen te laten stromen en mooie boodschappen de wereld in wilt slingeren? Juist dan ga je schrijven. En veel ook. Taal en ik zijn met elkaar verbonden. Of ik nou wil of niet. Het is alsof we elkaar in dit leven hebben gekozen. Taal en ik zijn maatjes voor het leven. We kunnen altijd op elkaar bouwen. Nou ja, bijna altijd. Af en toe komt het gevreesde writer’s block om de hoek kijken. Maar, laten we eerlijk zijn. Zelfs maatjes hebben af en toe genoeg van elkaar.

'ALS MIJN TOETSENBORD TOCH
EENS KON PRATEN'

We weten elkaar altijd weer te vinden. Gelukkig maar, want ik ben niet het type dat op een feestje haar mond opentrekt en de spannendste verhalen vertelt (ook al heb ik die best). Ik uit me doormiddel van schrijven. Yup, ik ben er zo één. Als mijn toetsenbord toch eens kon praten … Maar goed, het punt dat ik probeer te maken, is dat ik me redelijk goed weet te uit te drukken op papier. Dat wist ik al op jonge leeftijd. Ik heb dagboeken verslonden en mijn eerste laptop staat vol met zelfgeschreven columns over mijn leven die nooit zijn gepubliceerd (thank God).

FBA052C5-E1DF-40E2-96B5-F37175DB1158.jpeg

De snelle versie van mijn carrière (want dat lijkt zo leuk op een ‘About me’ pagina): ik volgde de opleiding journalistiek, studeerde af in levensverhalen, werd journalist en werkte op verschillende redacties, volgde tussendoor lessen op de Schrijversacademie, schreef hier en daar een boek als ghostwriter en werd contentspecialist voor spirituele ondernemers. Oja, spiritualiteit. Daar had ik nog niks over verteld. Dat komt vanzelf, trust me.

OldPaper17.jpg
92B22865-F5F9-480D-A8CA-AB38805A1B17.jpeg

'Conclusie: ik wil jou helpen energetisch te leren schrijven'

Ik help spirituele ondernemers nog steeds met hun verhaal (denk aan e-books, cursusteksten en blogs), daarnaast redigeer ik voor een te gekke uitgeverij en begeleid ik (‘coach' durf ik niet te zeggen) mensen bij het schrijfproces van hun levensverhaal. Dat laatste … Oeh, mijn hart weet van gekkigheid niet hoe hart ze moet kloppen, zo blij word ik ervan. Dankzij mijn prachtige opdrachtgevers – want echt, ik mag schrijven voor de meest bijzondere ondernemers – kwam ik tot een inzicht. Hier wil ik meer mee doen.

 

Het is tijd om mijn ervaringen met jullie te delen. Wat doe ik voor, tijdens en na het schrijven. Hoe zorg ik ervoor dat ik geïnspireerd blijf, dat de boodschap overkomt en dat de lezer mijn tekst van begin tot eind leest. Want hé, jij bent er ook nog steeds! Conclusie: ik wil jou helpen energetisch te leren schrijven. And that’s where spirituality comes in! Ik zal mijn spirituele routines met je delen, zodat jij letterlijk en figuurlijk in de flow komt tijdens het schrijven en mensen raakt met jouw teksten.

'De frequentie van de aarde verhogen doormiddel van woorden' 

Spiritualiteit dus. Als kind had ik al een bijzondere band met het Universum en tijdens het backpacken op mijn 29ste in Thailand is deze nog sterker geworden. Maar daar ga ik niet over uitweiden, want geloof me, over de liefde voor het Universum en wat het me gebracht heeft, daar kan ik een boek over schrijven. En misschien ga ik dat wel doen ook (stiekem heb ik allang een boektitel in mijn hoofd). Maar eerst jij! Ik wil jóu helpen. Zoals je weet: ik heb een missie. De frequentie van de aarde verhogen doormiddel van woorden. Want oh my, wat zijn woorden krachtig. Ik wil jouw verhaal met liefde schrijven, redigeren óf je begeleiden bij het schrijfproces. Laten we samen de wereld een beetje mooier maken door jouw unieke verhaal te delen.

OldPaper17.jpg
98B98FCC-271F-45A5-98A8-6255BF1A4CDA_edited.jpg

Who's with me? 

bottom of page